Tutaj można pisać od kiedy, do kiedy gracz będzie nieaktywny, podawać przyczyny a nawet się tłumaczyć jak to sie stało
One can here write from when, to when the player will be active, to give causes and even excuse as sie and stood !
nie nazwalbym tego urlopem ale chwilowo nie bede mogl tak czesto grac w l2 ;/
nie dosc, ze jakis wirus mnie dorwal i z wysoka goraczka odbijam sie od sciany do sciany od tygodnia to jeszcze kolejne 2 tygodnie to czas mini sesji na pwr.. same kolokwia..
takze posatram sie wchodzic jaknajczesciej, ale przez najblizsze 2 tygodnie moze byc z tym roznie..
Ancients Rada
Ok, wiec jak zapewne wiekszosc ludzi grajacych na retailu, zauwazyla ze niema mnie tam dosc czesto. Powodem jest brak dostepu do 2 kompa Tak wiec nie bedzie mnie jeszcze na dluzej przez jakis czas
Nie wywalajcie mnie z klanu
Mam nadzieje ze bede mogl grac jak szybko tylko sie da, no i coz... do zobaczenia w grze mam nadzieje ze jak najszybciej:D
1010011010(2) = 1232(8) = 09A(16) = 666(10) xD
A mi kompa zabrali ;P Myślę jednak (sorki Shaphi że cię tak nastraszyłem) że mogę się już pojawić za ok. tydzień. Oczywiście nie jestem tego pewien ale myślę pozytywnie
Ancients Rada
Oks mnie teraz nie bedzie przez jakis czas bo szkola sie zaczela i zapedalam od poczatku takze jak tylko bede mial troszke czasu bede do was wbijal
Sprawa jest przykra . Nie ma co sie łudzić na razie nie bede wbijał . Przepraszam Shapi Cie za to ale jakoś tak wyszło jak sie pokaże to sie pokaże . Jak by co bylo potrzebne to moze mam . Shapi napiesze Ci pasy moze cie BD przyda . Zegnam na razie all Jak by co to moze bede czasem na gg 5094381
Pozdro
1010011010(2) = 1232(8) = 09A(16) = 666(10) xD
Klanowicza straciliście tylko w grze i tylko w grze Na pewno będę sie udzielał na forum i będę przesiadywał na gg. Mój numer gg jest w profilu więc pisać do mnie, to zapiszę sobie was. Co do mojego powrotu myślę że będę gdzieś w grudniu. Możliwe jednak, że zajrzę od czasu do czasu na Made jak będę np. u kumpla. Mozliwe też, że odpale L2 na moim złomie, lecz exp i tp raczej odpadną
/
PS. Shaphi nie dziwię się że jesteś wkurzona, ja w takiej sytuacji zrobiłbym to samo, ale ty musisz pilnować klanu i......zacząć wreszcie expić xD i dobić ten wspaniały dla storm screamera 79 lvl
Jednak dłużej mnie nie będzie, problemy z dostawca internetu...
Orange ma problemy z podłączeniem internetu na lini TP, bo ciągle TP przeszkadza...
Ostatnio edytowany przez Dextron (2008-11-30 14:53:33)
Ja na razie odpoczywam ogólnie od l2.. Zdenerwowałem się tak, że muszę odsaaaaaaapnąć od l2. Nie wiem kiedy będę.. mogę się zalogować jutro, a może po nowym roku.. Więc trzymajcie się! Może mnie nie być więc tak żeby nie było WESOŁYCH ŚWIĄT! ŻYCZĘ KAŻDEMU CZŁONKOWI Ancients! No to tyle.. powodzenia, miłej gry i dobrego humoru życzę..
Mnie nie bedzie .. powod prosty... testuje testowy serwer ... wogle to po tym serwie juz polowa to ee.... rzal i bul ;D